The Dutch Page


dutchparliament

Daarom heeft de Europese identiteit werd gevonden. Maar het is allemaal tegen de EU.

arance-ok

Boeren in Zuid-Italië, Vissers in Groot-Brittannië, mensen die willen Zalm roken in Denemarken al gevonden op eigen kosten de EU is er niet om u te bemoeien met de wetgeving.
De Europese identiteit ten minste werd gevonden, maar het werd gevonden door de vijanden van de EU.

Ik gaf een blik naar het geluk van mijn eigen nieuwste video’s voor Brexit en waarom stem Wilders en eerlijk gezegd vroeg ik me af of de mensen, met name de nieuwkomers tot mijn video’s volledig zou begrijpen waarom ik was zo blij, uit Zuid-Italië voor de Brexit.

Het is omdat de Europese identiteit eindelijk uiteindelijk werd gevonden, maar het is volledig anders dan de EU-waarden. Als u spreken en schrijven in het Engels kunt u mensen uit Zweden, Denemarken, Nederland en Groot-Brittannië of Italië al klagen over precies dezelfde situatie te vinden en dit is de situatie, tweelingbroers situaties overal in de voormalige EU-landen, geef ik u de protagonisten en dan kunt u de scène toe te passen in een voormalige EU-kiesdistrict, Reggio Calabria Farmers of Britse vissers, allemaal.

Een boer in de sector citroen en sinaasappelen in Zuid-Italië.

Een Visser in Groot-Brittannië.

Een man die vroeger Zalm roken in Denemarken.

De scène is zo veel hetzelfde, dat geef ik u een voor allen:

De ongelukkige EU-burger ontdekt de wet over zijn / haar activiteiten schade zo veel van zijn bedrijf dat hij riskeert hij heeft te sluiten of hij geld zal verliezen, dus hij gaat, zoals gebruikelijk, zoals hij op het moment dat zijn land was een liberaal had geleerd democratie, om zijn MP, vangt hij hem of haar en vertelt hem: “ik heb u de stemming nu je luistert naar me, deze nieuwe regels over-sinaasappelen gerookte haring – typen visserij zal mij de activiteit te sluiten, ze te veranderen in het Parlement . “op dit punt de armen MP van het nationale parlement geeft precies dezelfde precieze antwoord:” het is niet dat we die niet meer beslissen, deze dingen besloten in Brussel “en je begint te haten Brussel” de wet over de landbouw, visserij enz. bedrijf het is een EU-recht, niet een nationale wet niet meer ‘zij, de leuke MP gaat op en oprecht lijkt saddend door de situatie, maar machteloos: u betaalt voor uw Kamerleden, maar je betaalt voor niets. Nou, op dit punt de ongelukkige EU-burger gaat naar zijn MEP en dat is nog erger, omdat de MEP hem vertelt: “deze regeling worden door de Commissie, heeft het Europees Parlement niet zo veel mee, eigenlijk kunnen we niets aan doen . “Bij de Commissie de ongelukkige EU” burger “niet kan komen. Je kunt niet zomaar contact Mogherini, Tusk of Juncker en als je kon ze je niets verschuldigd en zijn niet geïnteresseerd in de boeren, hoef je ze niet kiezen, is hun lot niet hangen op je, nog erger, de corporaties die besluiten en beïnvloeden de commissarissen de voorkeur aan degenen die minder over de mensen zorg; het is geen democratie meer en je de boer, de onwetenden, en ik weet niet waarom zelfs racistisch, hebben het gerealiseerd op eigen kosten: je hoeft niet in een liberale democratie meer leven, kun je niet mengen in de wetgeving werkwijze. Ze hadden verteld de EU stond voor democratie, maar in werkelijkheid is het tegenovergestelde, uw stem wordt het meer en meer irrelevant en degenen die willen bevoegdheden repatriëren aan de democratisch gekozen parlementen, en uw vertegenwoordiger ook, zijn de “fascisten”. Vreemd, want je werd geleerd dat de fascisten waren tegen de democratie, nu de fascisten zijn pro democratie, en de vermeende democratische mensen zijn pro corporaties en ongekozen bevoegdheden.

Alles wat je als de waarde van de EU stort het neer te houden: je werd verteld dat te vernietigen of weg te gooien lekker eten is een zonde, tegen de armoede, de EU betaalt u om goed voedsel te vernietigen – vis en sinaasappelen en melk, goede vis, sinaasappels en melk – niet op te stellen langs de prijs aka je eten vernietigen, zodat het kost meer en minder mensen kunnen veroorloven, en je kunt het niet geven aan de armen, de armen, de afrikanen dat de EU pretendeert te aanbidden, moet je hen te helpen het geven van de EU of lid van de linkervleugel coöperaties geld hoeven te worden of meer belasting te betalen voor het doel, maar het eten kun je niet geven als een geschenk aan hongerende kinderen, je moet het te vernietigen en vervolgens geld te geven aan een goed doel dat beweert om het te gebruiken terug te kopen voedsel voor de slecht (???), die meer kosten omdat je een groot deel van de opslag, die iets voor jou, je opleiding en je waarden is gewoon immoreel kubus hebben vernietigd. U kregen te horen dat het christendom is goed en een belangrijk onderdeel van je opleiding en van de Europese cultuur, maar de EU wil niet dat de Europeanen om te identificeren als christenen, volgens de EU iedereen is beter dan jij, joden en moslims particulalry, je begint twijfelen als door de manier waarop ze dit ding heet ‘Europese’ Unie alleen maar om je te misleiden. De waarden van de EU zijn regelmatig het tegenovergestelde van jou en van wat de Europese heette voordat ze kwamen.

Nu vertel me wat doe je met het recht van een huwelijk met een persoon van hetzelfde geslacht – dat in ieder geval, als ooit, wordt besloten op lev een nationaal parlement el – als je niet kunt intefere met de wetten over de landbouw, de visserij, wat wil je eten, werken en immigratie, als je wilt om te beslissen over immigratie je een fascist zelf, de EU-label, en bedoelen we de ongekozen deel ervan dat is de “echte” de EU, aangezien het bewijs hiervoor dat het Europees Parlement is er als een reus hoax alleen maar om u de visuele indruk dat het een democratie wanneer duidelijk is het niet, wel de ongekozen EU wil het recht om te beslissen te geven uw plaats hoeveel en wat voor soort immigranten je hebt op wat je gebruikt om je land te overwegen te nemen en je moet betalen voor het, en als de EU het leger wil dat het slechts om een eventuele opstand te onderdrukken tegen Boatshow enige oplossing is om sluit de EU. Nu kunt begrijpen allemaal  waarom ik moest lachen van geluk voor Brexit. Happy Brexit.

Waarom stem Wilders en geluk voor Brexit

Daarom ben ik zo blij met stem en waarom van gisteren tussen Rutte en Wilders de echte verandering komt met Wilders.

Als u niet wilt dat de buitenlanders te mogen sletjes bellen met de meisjes en fascisten de mannen en bovendien moet je betalen voor hen om zich te vestigen in de stad op eigen kosten, stem Wilders. Het is verstandiger. En meer moraal.

Beste Nederlanders, lees dan dit interview met professor Mark Blyth over de eurozone:

Nou, hier is het ding, mijn kant is zeer pro- Europese, maar ik ben tegen de euro, dus als ik nog steeds in het Verenigd Koninkrijk woonde zou ik een interessante keuze.
Als je kijkt naar Larry Elliott in de Guardian, heeft Larry zei dat hij denkt dat hij voor exit moeten stemmen, omdat dit de existentiële crisis die blaast de euro zou kunnen zijn.
Nu waarom zou je willen opblazen van de euro, omdat die verschrikkelijke etc. etc. zou zijn omdat de lange termijn effect van de euro zal zijn om de West-Europese lonen naar beneden rijden naar Oost-Europese niveaus en de wereldwijde concurrentie voor de export te delen met de Chinese. Dat is een interpretatie over waar dit allemaal gaat. En dat gaat prima voor de Oost-Europeanen komen te zijn, het gaat geweldig voor zeer efficiënt exporteurs in het noorden te zijn. Het gaat om een ramp voor Frankrijk en delen van Italië, zo niet alle van Italië en zeker voor Griekenland zijn. Nu als je er een systeem waarbij de ene kant is het runnen van een overschot en de andere kant is niet toegestaan om een tekort lopen als gevolg van de regels, het enige wat de andere kant kan doen is om permanent te contracteren hun economie te laten iemand anders te maken geld de verkoop van BMW’s. Ik zie dat niet goed eindigen. Dus misschien is het beter om het in de kiem smoren, wanneer je de kans hebt. Nu is het ding met Brexit is dat ik denk niet dat dat is wat het debat over gaat. Dit is Trumpism, iedereen kreeg een versie van het. – Trumpism? -Trumpism. ? Donald Trump – Ok, rechts, ik heb van hem- gehoord Dus hier is wat ik bedoel met Trumpism: In de afgelopen 25 jaar, met name de centrum-linkse heeft verteld dat de onderste 60% van de inkomensverdeling in hun land het volgende verhaal : globalisering is goed voor je. Het is geweldig. Het is echt fantastisch. We gaan deze handelsovereenkomsten te ondertekenen. Maak je geen zorgen zullen er schadevergoeding. Je zult wel goed, vindt u alle eindigen als computerprogrammeurs zijn, het zal fantastisch zijn, toch? en door de manier waarop we niet echt schelen want we gaan allemaal om te verhuizen naar het midden, want dat is waar de kiezers zijn, noch de mensen met het geld, noch degenen die echt niet schelen. Zo krijg je deze verschuiving onder Schroeder, krijg je het zelfde ding onder Blair naar New Labour, wat dan ook. En je in principe neemt de onderste 30% van de inkomensverdeling en je zegt: we niet schelen wat er met je gebeurt. U bent nu iets om te worden gecontroleerd. U bent nu iets wat je gedrag te hebben veranderd. We gaan je duwtje in betere onderdelen zoals de Amerikanen willen zeggen. Het is een zeer vaderlijke, een zeer betuttelend relatie. Dit is niet langer de warme omhelzing van de sociaal-democratie, arm en arm in solidariteit met de arbeidersklasse. Ze zijn er om te worden gecontroleerd en uitgesloten in hun woonwijken, zodat je veilig in uw buurten voelen, zodat u uw particuliere scholen kunnen hebben, ze hebben hun openbare scholen, die je niet echt willen om belasting te betalen voor meer . Dus zodra deze is geëvolueerd meer dan 20 jaar, heb je deze opstand, niet alleen tegen Brexit. Het gaat niet om de EU. Het gaat over de elites, het gaat over de 1%, het gaat over het feit dat uw partijen die zijn bedoeld om uw belangen te dienen die u hebt verkocht langs de rivier. -dus, Misschien UKIP, Lepen misschien …- ja, ze zijn allemaal hetzelfde. Bedenk eens hoe belachelijk dit is. Denk aan de Schotse onafhankelijkheid ding, toch? Dus deze jongens te stemmen om te verblijven, omdat het hele Britse vestiging koppelingen arm in arm en zegt: ‘doe het niet “. Nu heb je af te vragen waarom, want wie gaat krijgen pijn doen als ze dat doen? Mensen met geld. Dus ze zeggen dat niet doen. Rechts? Dus gaan ze “oh, oke dan, we zullen het niet doen.” Dus dan is het SN de anti-bezuinigingen partij, ze zijn als ‘ah goed we niet winnen, maar je weet dat we nog steeds aan de macht. Groot, op je gaat. ” Ok, dus wat gebeurt er dan? Als er blijkbaar gaat een Brexit, een stem te zijn en uit te komen, zijn de Schotten gaan stemmen om weer binnen te komen. Ok, dit is leuk, toch? Dus je gaat op te geven George Osborne, die is een sobere bondskanselier, voor wie? Dr. Schaeuble. Dus je leuke kleine Schotse welvaartsstaat gaat worden heel goed beschermd door de tedere omhelzing van de Duitsers. Hoe is dat uit te werken voor de Grieken? – Niet erg goed …- Rechts, mensen zijn niet denken dat men door middel van, dit is in feite een opstand tegen technocratie. Het is een opstand tegen het bestuur door niet-vertegenwoordigde, ongekozen, ondemocratisch elites. En hebben gehad een regering waarin elk district in uw land zegt geen kans. 61% zegt geen kans. En dan is het resultaat is dat we gaan het toch doen. Je bent in principe bewijzen aan mensen die de democratie is niet relevant. Dus dit is de wereldwijde Trumpism.
Dus, op het einde is het een no-win scenario? – Nou, het is een no-win scenario tot principe de elites erachter te komen dat aan het eind van de dag als ik willen zeggen aan mijn Amerikaanse hedge fund vrienden, de Hamptons is geen verdedigbaar. The Hamptons is een zeer rijk gebied op Long Island die liggen langs laaggelegen stranden. Zeer moeilijk te verdedigen een laaggelegen strand. Uiteindelijk zullen de mensen komen voor jou.

Beste Nederlanders, ik weet dat ik fouten maken als ik spreek Frans en de Nederlandse

vertaling is automatisch, maar ik wil dat we het opzetten van een internationaal centrum-rechtse coalitie, dus ik wil met u te communiceren en vergeet niet, de vijand is de links niet de Rechts.
Kun je het filmpje

alsjeblieft, over te schakelen naar de nederlandse ondertiteling te klikken op de instellingen aka settings-subtitles (3) -DutchSettings

Is Groot-Brittannië de laatste echte democratie links? Baron van Den Haag van Richmond vraagt om nieuwe algemene verkiezingeneddie-mulholland_politics-conservative-large_trans_nvbqzqnjv4bqy81phnlw26k7kws-prb1cva7ammlx2rr44il9qszbnq

Kan Theresa May niet omgaan met Brussel met de Lords campagne voor de EU uitgesproken tegen de Britse regering. William Hague heeft gelijk – het is tijd om de Vaste Termijn Parlement Act bewerken schroot

William Hague de Baron van Richmond, echte Baron ik lees, niet bla bla Baron, vraagt om nieuwe Algemene verkiezingen voor Theresa May te hebben haar Brexit plannen door het volk goedgekeurd. Ik vind dit erg leuk. Dit gebeurt wanneer in Frankrijk een kleine man genaamd Hollande wil niet dat de Fransen Lepen stemmen omdat hij niet wil dat de Fransen krijgt de mogelijkheid om te kiezen om te blijven of om af te sluiten uit de EU en uit de eurozone en hij doesn ‘t eens begrijpen, Hollande, de ernst van zijn beweringen, dit wordt een officier van de EU en van de NWO, en niet een vertegenwoordiger van de Franse mensen in de EU of in de internationale gemeenschap, moet ik toevoegen dat, als de Franse stem Macron ze geruïneerd, Macron is totaal NWO, gesteund door de Rothschild bankiers en de Saoedische Arabieren en hij ziet zichzelf als een officier van de EU in Frankrijk, als de Franse echt niet graag Lepen ze nog beter te stemmen Fillon, de laatste tijd de vrouw zei dat ze werkte vanuit huis, hopelijk, deze schandalige jacht tegen Fillon zal eindigen, want het is een jacht en dat blijkt.

Nu William Hague wil niet dat de Lords de Britse premier en de Britse regering, vernederen tijdens de onderhandelingen, het is net als de Lords wil Theresa mei zal worden gehouden in losgeld en niet in staat zijn om zelfverzekerd te zijn tijdens de onderhandelingen, I het spijt me om het te zeggen, maar het is alsof al die zogenaamde Lords zijn aan de kant van de EU tegen de Britse regering tijdens de onderhandelingen. Ik zou ze af te schaffen, of houd een ander type van House of Lords, al deze Lords uitzien als verraders, slangen in de borst van de moeder Groot-Brittannië. ‘S-Gravenhage heeft gelijk, ga dan naar de nieuwe algemene verkiezingen, zodat de mensen een volledig toegewijd Brexit regering en het parlement zal stemmen. De mensen die ze willen uit, het is hun land, het is hun geld, het is hun land. U kan de EU niet op te leggen als een land, de Britten zouden nooit accepteren. Toen de Britse premier gaat naar Brussel om te onderhandelen ze moeten alle parlement aan haar kant, kan ze niet worden vernederd thuis. Groot-Brittannië en de Verenigde Staten zijn nog steeds democratieën, de rest van de EU, Frankrijk, Italië, kun je het met je eigen ogen, wat ze zijn.

Een van de twee dingen gebeurd achter de gesloten deur van Number 10 vanmorgen.

Bron: William Hague heeft gelijk – het is tijd om de Vaste Wet Term Parlement schroot

Wat voor de Franse of Nederlands kiezer bent u? Karakterisering van de kiezers volgens de partij ze stemmen

French citizens queue prior to casting t

Franse burgers in de rij voorafgaand aan het gieten van d

De Franse en de Nederlandse staat op het punt om te stemmen, laten we zien wat voor soort Franse en Nederlandse stem voor wie …

De personages zijn hetzelfde onafhankelijk van de etniciteit van de kiezers.

De kiezers van het Front National en de Nederlandse Rechtse partij :

Je bent zeer zelfstandig in uw oordeel en zijn niet afhankelijk van andere mensen overeenkomst, je jezelf zien als harder dan de anderen. Je houdt niet van de links van de diepte van je darmen, zelfs – of in de eerste plaats – seksueel, geen geslacht in uw wereld: een man een man, en u, het spreekt voor zich, zijn een man; In principe heb je een man bent ook als je een vrouw bent, de identiteit van de partij is zeer mannelijk.

De kiezers van de Republikeinen of centrum-rechts:

Je neemt jezelf als upper class en institutionele, je graag een aantal van de dingen die het Front National te zeggen, maar nog steeds denkt dat je een betere, meer elegant. Je bent niet een uitgesproken rebel, maar als je rebel kun je slechter dan de rechter, meer thourough, want je bent koud en geen beslissingen niet licht te nemen. U bent de “juiste” zij zijn de “extreem-rechts”. U oordeelt hard de andere partijen, voor u de links is een puinhoop en een veel Right enigszins “plebean”, zelfs als “begrijpelijk”.

De kiezers van En Marche of Links (links van de Bankes…):

Je gaat met de stroom en zijn voorzichtig over wat mensen zeggen of denken over u, kunt u gemakkelijk worden beïnvloed door televisie, fantasie je jezelf zo slim en medelevend, maar hoeft wanhopig de goedkeuring van iemand alvorens een beslissing te nemen om er zeker van dat als de dingen misgaan zal het jouw schuld niet is, zal het de schuld van de televisie of, bij een zogenaamd superieur niveau, de intellectuelen van wie je verteld te doen als dit storing. Je bent niet slecht, maar je onbeveiligde bent en als je een “autoriteit” vertrouwen kan overal worden geduwd, van de meest extreme rechten van de werknemers aan de meest extreme privatiseringen zonder na te denken dit is vreemd of tegenstrijdig.

De kiezers van de minderjarige kandidaten:

Je hoeft niet de zorg over de overwinning, die u belangrijk vindt akkoord met een project in de details, eerste of later zal de overwinning naar je toe komen. Je hoeft niet openlijk veracht iemand die niet eens het Front National, omdat je denkt dat de anderen zijn allemaal te verkopen outs net hetzelfde en de arbeiders begonnen te stemmen Front National, omdat de socialisten hun belangen verkocht aan de corporaties; je hebt te veel persoonlijkheid te stemmen En Marche of de Links (van de Banks) en zijn te slim om televisie te vertrouwen, het punt dat u niet echt zorgen over wie regeert bereikt u.

Rothschild paniek voorbij Lepen en Macron zelfs niet alle stemmen Bayrou’s die, gedeeltelijk, naar Fillon nemen.

SOURCE Maurizio Blondet 23 februari 2017

parismatchJe zult al weten, omdat hij het nieuws sprak. Zodra de peilingen heeft een overwinning van Marine Le Pen geprofileerd in de eerste ronde, maar niet alleen op de stemming, twee ongelukken zijn gebeurd aan de kandidaat.

1 – Francois Bayrou, een van de presidentiële kanshebbers hopeloos, heeft aangekondigd op te geven de race en doe mee Macron, de kandidaat van de Rothschild en oud-minister van Economische Hollande, die polls werd shots te verliezen. Bayrou, een zwerver van de parlementaire groepen, ultra-Europa, zal leiden tot Macron, wordt aangenomen, een 5-6% – Dit gebeurde niet, want het is in het nieuws van gisteren dat Bayrou de stemmen ging gedeeltelijk Fillon, Macron behaalde slechts 3,5% te verliezen nu al 1,5% van de stemmen Bayrou om Fillon en nog eens 1% ging verloren Ed. Notes, heeft hij niet het allemaal bank –

2 – The Fighting en onafhankelijke rechterlijke macht heeft de politie gestuurd in te breken in het Front National hoofdkantoor in Nanterre, het doen van zoekopdrachten en arresteren het hoofd van de bewakers van het Korps Mariniers, Légier, evenals zijn secretaresse-Factotum, Catherine Griset. De lading is een beetje ‘vergelijkbaar met degene die geruïneerd de kandidaat Fillon: het Le Pen zou de twee medewerkers hebben betaald met Europees geld, terwijl hij geen recht had, omdat die werden gebruikt in Frankrijk en niet in Brussel. Het verschil met het schandaal van Fillon is geen kwestie hier van “fictieve banen”, zoals in het geval van de vrouw en zoon van Fillon maar echte werknemers; dit verhaal is bekend om maanden; Marine klaagt dat zijn common law aan de twee met de middelen die zij ontvangt van de EU voor zijn werknemers, terwijl Straatsburg zegt dat er geen, die twee hebben alleen gewerkt voor de partij betalen – tot het punt dat hij weigerde te herzien en daarmee de EU trekt elke maand een deel van de vergoeding van de MEP. Een bepaalde geur voorwendsel staat op al deze zaken sinds december vorig jaar, toen de Franse openbare aanklager – ervaren van een aantal vrienden kranten (de vervolging) – open een zaak tegen de FN kandidaat voor “Escroqueries en organisée bands, faux et gebruik van de faux et travail dissimulé “: samenzwering, als goed. “En organisée bands”, zoals de mythische Bonnot bende.

Dit, terwijl Parijs in brand wordt gezet door bendes van misdadigers.

Vandaag is er een zekere stank van uitbuiting is de versnelling hendel en geroep, om zo te zeggen, dat de dappere magistraten gaf het ding (in samenvallen met de groeiende enquêtes naar Marine), met een politie-inval in het hoofdkwartier van de partij “op zoek naar documenten “en de arrestatie van twee medewerkers voor geen andere keuze dan de krantenkoppen en nieuws te maken reden: zozeer zelfs dat de lijfwacht werd vrijgelaten na een paar uur, terwijl de Griset is nog steeds in de gevangenis. Wekenlang de beschuldigers bombarderen de secretaris van vragen als toen hij weg ging in Brussel, waarom het ging niet in het hotel? ( “Ik ben te gast bij vrienden”); of “omdat zijn auto nooit heeft gezien op de parkeerplaats dell’europarlamento? ( “Ik ben altijd in de auto ging de congreslid Le Pen”). Iets dat Italianen roept zulke herinneringen Schone Handen, met de diepe verschillen die u slaan: hier hebben we de miljoenen gedraaid, voorbij de onderzoekers vast aan details die migragnosi in Rome zouden noemen.

Martine Le Pen beschuldigde Olaf Schulz en van het hebben van organiseerde de trappolone. Olaf is niet een Viking, maar de Office européen de lutte contre la fraude, het EU-orgaan dat slechts een week geleden had hij twee media, Marianne en Mediapart, de extracten van de aanklacht tegen Le Pen besteed. Martin Schulz is de voormalige voorzitter van het Europees Parlement; volgens Le Pen was hij hen zich tegen Olaf. Het was al de Olaf opgeroepen voor België over de hele zaak.

Zelfs Schulz, die nu de kanselarij dreigt te Merkel, wordt beschuldigd van verduistering (hij gebruikte het geld van het parlement voor hun verkiezingscampagnes), shoppen (gebruik van privévliegtuigen tot 20.000 euro per uur, het diner met collega’s in de restaurants luxe) en een “vriendjespolitiek stalinistische systeem” in het Parlement hebben vastgesteld, maar is nog niet in rekening gebracht door Olaf, maar de voorzitter van het auditcomité van de uitgaven en vreemd, is het verhaal niet over de schade die in de peilingen, noch leed invallen politie.

Er zijn kandidaten die het systeem te onderschrijven, en daarom zijn meer sympathie voor de media, rechters – en ook aan de Rothschild. Je moet “pro-Europeanen ‘, dat is het punt. En in Frankrijk, is de kandidaat van de Rothschild, die moet winnen.

Nautralmente, na de twee feiten hierboven vermeld, de “markten” zijn gekalmeerd. Met het vooruitzicht van de Le Pen overwinning die exit belooft uit de euro, de verspreiding van Franse obligaties over de Duitsers groeide. Nu viel ze.

Aangezien dit schandaal gemonteerd zal Marine verliezen, is het nog te vroeg om te vertellen. Volgens Jacques Sapir, “is het onwaarschijnlijk dat het imago zal lijden”, omdat in de deal samengesteld door de Europese autoriteiten, “als je klagen over de tekortkomingen van Europese regels, kan niet worden beschuldigd van persoonlijke verrijking”. Inderdaad. Het blijkt dat, om de prêtes halen of gestolen goederen, de EU heeft genomen om de FN “genomineerd zijn gehele portfolio van algemene kosten” en “de helft van zijn parlementaire vergoeding, dwz € 7400 op euro 10,4000 gezien als normaal.” Kortom, de Le Pen is het overleven, en het maken, het reizen, het doen van de politiek, campagne, met € 3.000 per maand. Wij worden geconfronteerd met de vergelijking met onze italiani.E politieke parasieten ‘een van de afleveringen die duidelijk toont één ding: de oligarchie voelt in gevaar is, en dan gooit het masker, speelt vies, heeft niet de pretentie “democratie.” Je hebt geen gemeenheid redden.

Editor’s notes

Beste lezers, dit is Blondet perspectief op Marine Le Pen’s “schandaal”, de echte schandaal is hoe de rechterlijke macht en de politie te helpen Deze metselaars die willen de dienaar Macron als president hebben, moeten zij dergelijke aanvallen te weigeren of geef ze ook tegen de andere kandidaten . Ik geloof Lepen zal winnen en ik geloof ook Fillon zal gaan op het einde, Macron Bayrou’s stemmen verloor gedeeltelijk, betekent dit dat mensen snuifje dat hij “de man van de rijken”, “l’homme de rijkdom ‘, zoals ze hem bellen in Frankrijk en doe niet vertrouw hem, op dat punt als ze niet willen Lepen, Fillon is beter. Fillon is beter voor vele andere redenen in ieder geval en huizen Bayrou’s Dat betekent dat de stemmen zijn niet iets dat tot de kandidaat die ze neemt dat hij ze kan geven tot wie hij houdt.

Uiteraard is het de schuld van de rechters. De rechter die niet de niet blanke man die in het wit baby spuwde leverde straffen is 100% schuldig

net als de rechters die actief proberen te Lepen en Fillon, te blokkeren als de rechters in Texas, die de staat verplicht om de financiering van abortussen, zoals de Italiaanse rechters die kon de immigratie crisis. Ik weet het, dit is de reden waarom zwarten en Aziaten die eerlijk moet stemmen Rechtse hetzelfde.
Van Paola DISTILO op 22 februari 2017 • (0)
italianjudgesitalianjudges
Italiaanse rechters, het is hun directe schuld als er de vluchtelingencrisis uit Afrika: ze verklaarde de immigratiewet die verboden smokkelen van mensen naar Italië, en dat functioneerde sinds tien jaar, als “ongrondwettelijk” na dat de invasie begon.
Kijk, zwarten en Aziaten die houden van rechtvaardigheid moet stemmen rechtse hetzelfde, het is de rechters de schuld als Europa is in deze toestand en ook zij kunnen herinneren hoe mooi het was tot 10 of 15 jaar geleden; de rechter die niet de niet wie wit op wit baby spuwde leverde straffen is 100% schuldig, en ik kan u vertellen dat lefty rechters het doen op doel, als er de immigratie crisis is het omdat de Italiaanse lefty rechters verklaarde de wet dat er geen verboden smokkelen van mensen naar de Italiaanse kusten “ongrondwettelijk” de week nadat deze de immigratie crisis uit Afrika begon, was het allemaal duidelijk onderling, ze zijn allemaal in hetzelfde schuitje, de rechters die proberen om Soros en Rothschild vijanden arresteren, bijvoorbeeld in Frankrijk zijn ze schaamteloos gericht op de rechtse kandidaten Lepen en Fillon en niet teh linkse degenen, omdat ze in dat bij elkaar, ze zijn 100% schuldig aan de vluchtelingen en immigratie crisis.

De enige oplossing is om aan te dringen stemrecht-wing en campagne voeren voor de politieke Rechts, ook de zwarten en Aziaten als ze willen een beetje fatsoen in de westerse landen te houden moeten rechtse stemmen, in Texas de lefty rechters naar beneden getrokken een wet die cut publieke middelen om de abortusklinieken. Dat is het, ze willen de machthebbers te doen, alle wetten van de Links, aka het instrument van de zionisten, niet willen, proberen ze te verklaren ongrondwettelijk. Zij moeten worden neergeschoten. In Italië leven we in een permanente communistische gerechtelijke golpe sinds 1992 alleen onderbroken door de Berlusconi periode.

Het spijt me als ik beledigd zwart en non blanke mensen in het algemeen in de post eerder, maar doe me een plezier: stem Rechtse ook, stem Lepen, Wilders, nu, dan Salvini, Paul Golding als het hun beurt is, kunnen we het redden ; vergeet niet dat de vijand is de Left, witte linksen voor het eerst, katholieke of protestantse of joden, ik herinner me het: de vijand is de Linkse welke kleur of officiële religie van de linksen hebben. Stem Lepen Wilders, Fillon. We kunnen het op te slaan. En dan, ook de Aziaten en de zwarten Europa moet niet vergeten in meer fatsoenlijke omstandigheden dan het nu is. Waarom zijn ze verondersteld om illegale massa-immigratie te rechtvaardigen? Of homo huwelijken?

Ik smeek u het Frans en het Nederlands, stem Marine Le Pen en Wilders, kijken naar wat er gebeurt in het Verenigd Koninkrijk:

Aziatische man spuugt op wit 9 maanden oude baby teh motehr klaagt hem, maar de lefty rechters hem niet veroordelen op ELK gevangenisstraf. Dezelfde rechters die zou liek om te stoppen Lepen en Fillon, ik schreef dit artikel in het Engels, maar ik publiceer het voor u en nee, het fascisme, zelfs geen echte fascisme is erger dan dit. Jouw beurt om te beslissen is deze. Doe het niet verliezen, Macron is de man van de peopel die al deze migranten bracht hier en dan hen te beschermen, de man van de bankiers, de Zionistische bankiers, u weet het, God Enlighten Your geesten doen me dit verdomde gunst: stem neuken Rechtse voor een keer in je leven.
Op deze manier doorgaan, niet stemmen Brittannië Eerste of BNP, neem spittings door aziaten … Waarom zou u stemmen Brittannië Eerste of BNP? Liefde Trumps Spittings en je bent een medelevende land, dat is bezorgd over de waarden, dat Trump en Groot-Brittannië de eerste dreiging die u niet mag worden bespuugd meer … de BBC is het equivalent van de vaseline voor je weet wat.
Van Paola DISTILO op 22 februari 2017 • (0)

3d7c0d8d00000578-4245344-image-m-118_1487683730862Aziatische varken
Aziatische varken, zoals sommigen zeggen de hybride mens-varken was al uitgevonden, de wetenschappers niet iets nieuws te doen, vormt van dit non witte varken spuwde op een 9 maanden oude baby te zeggen “witte mensen moeten niet fokken”, dan wordt hij aangeklaagd door de moeder en de rechters, de lefty neuken rechters natuurlijk, laat hem zonder hem te betalen elke gevangenisstraf.

De moeder begint haar verdediging, want je kunt zien dat het ze in de verdediging niet hem, met de ondraaglijke zin “Ik ben geen racist”.

Nu weet je ik ben Italiaanse en we Italianen zetten alles in de politiek: stem BNP of Groot-Brittannië de eerste plaats, kick deze uitschot uit het land. U bent eindigen als Zweden en de Telegraaf heeft al besloten dat in Zweden de criminaliteit niet gerelateerd is aan de immigratie tegen de gegevens van de Zweedse politie die zeggen dat 80% van de misdaden worden gepleegd door immigranten.

De BBC is het equivalent van de vaseline voor de mannelijke prostituees, wat weet je: fuck jullie, stem Rechtse of sterven en nee, het fascisme is niet slechter dan dit, zelfs niet als er de echte fascisten Ik zou dit tolereren, dat buitenlanders kan spugen naar je in het gezicht en je moet niet stemmen rechtse “niet een fascist te zijn”.

In Frankrijk is Marine Le Pen, in Groot-Brittannië Paul Golding.

Paul, de twee van ons nodig kijk niet meer.

Rezzas Abdulla liet weinig Layla-Jean, die slechts negen maanden oud was en in haar kinderwagen, bedekt met speeksel na de schokkende middag straat aanslag in South Shields afgelopen januari.

Bron: Race haat-aanvaller spuwde in een 9-maanden oude baby’s gezicht | Daily Mail Online

Freemason Service in Engeland Moeder Kerk op dezelfde dag als toewijding aan de Maagd Maria in Westminster Cathedral. En waarom zijn ze allebei fout: ze slaan net zo veel als ze kunnen de Heer.

Van Paola DISTILO op 20 februari 2017 • (0)

Ik heb sympathie voor de katholieken zeker veel meer dan voor de vrijmetselaars, maar ik kan niet anders dan te merken dat, terwijl veroordelen vrijmetselarij’s gebruik van het woord Jahbulon voor God, wat is het een mix van Jahve, Baal – ja, lezers, Baal – en zodanig op, een plaats of een demon, ze niet God aanbidden, Jahve en onze Heer Jezus Christus zelf. Ik kom uit Zuid-Italië, het aandringen met de Maagd Maria, om op de knieën voor een lelijke standbeeld, het herhalen van rozenkransen zal ze niet verder dan Zuid-Italië in de slechtste omstandigheden en Zuid-Amerika; maar ze lijken niet om het te krijgen: ze moeten Jezus Christus en de Vader bidden, dit is wat ze moeten doen en te bellen met de Heilige Geest.

Zoals voor de vrijmetselarij, de Hertog van Kent is er om de ware religie van de Koninklijke Familie getuigen, lijkt niemand geïnteresseerd in de Heere Jezus Christus niet meer, ze vrezen hem, denk ik, en ik denk dat als ze Hem vrezen ze hebben een aantal redenen …

De Hertog van Kent moet een van die homo edelen, die homo-huwelijken en het geslacht gesteund worden, ze zijn allemaal walgelijk en verdorven, maar William en Harry, waarschijnlijk de enige rechte jongens in de hele koninklijke familie, dank aan Diana, die ze uit de buurt van blijven bepaalde storende nobele rituelen die Charles geruïneerd, dus is het gerucht.

Gay bruiloften moet worden afgeschaft, vertel de edelen, een sodomization van een jongen is niet de eerste nacht huwelijk. Als ze willen sodomie en vrezen de God die hen veroordeelt, het is zeker niet ons die te betalen. We ze niet oordelen, maar God weet al wat Hij heeft te maken met hen, en met ons ook.

Het was duidelijk dat de homobeweging hadden rijke upper class supporters, na al, en dat de Kerk van Engeland wordt onder druk gezet door zulke mensen: Ik walg, ze zeggen dat in Frankrijk Fillon is tegen homo-huwelijken, een andere reden waarom de Fransen kunnen stemmen hem. Zonder niets tegen Lepen, maar de laatste tijd in Italië, diep in de crisis en de recessie, het bleek dat de lefty Gentiloni overheid, ook Gentiloni is half nobele btw, gaf de staat geld om een gay club voor homoseksuele prostitutie … Welby moet beslissen of hij wil om God te aanbidden en stuur de Hertog van Kent naar de hel of blijft er te doen alsof niet te zien en niet te begrijpen. Aan de katholieke kant, kan iemand hun geest te openen over het feit dat hun obsessie met de Maagd Maria is een manier om Jezus, onze Heer overslaan. Onze Heer Jezus Christus en Maria zijn niet peers, idioten, ik kan ze ook staan. Maria zal “save” de manier waarop ze Sicilië of Argentinië kon redden, het is gewoon “altijd beter dan de islam ‘, maar het is niet precies 100% correct. Bovendien is gemeld dat in het Vaticaan ze duwen de katholieken aan Maria voortdurend bidden omdat zij een heidense ritueel van het aanbidden van een Godin van de Moeder, een vrouwelijke heidense godheid te volgen, die ze verkopen aan de onschuldige, maar een beetje dom, katholieken zoals Moeder Jezus alleen maar om het meer aanvaardbaar te maken. Bid God. Alle aanbidding u direct aan de Maagd Maria richt deze naar de Heer Schepper, Onze Vader en Jezus Christus onze Heer. Proberen. Je kunt het.

Zoals voor de metselaars, ik geloof dat ze weten wat ze doen, ze zijn meer kwaad, maar minder clueless.

Bron: Vrijmetselaar Service in Engeland Moeder Kerk op dezelfde dag als toewijding aan Onze-Lieve-Vrouw

Beste Frans en Nederlands, is het jouw beurt, kunt u stemmen Rechtse en vorm Centrum-rechts regeringen,

zoals in Denemarken: het is de enige manier om deze straten geweld stop te maken en de Amerikanen te steunen Lepen video-bewijs. VIDEO: Franse politie Vlucht Armed Mob als week lang Parijs Rellen verspreid naar City Centre »Alex Jones ‘Infowars: Er is een oorlog voor je geest! Bewerk
Van Paola DISTILO op 19 februari 2017 • (0)

170217parisOndraaglijke Afrikaanse mobs: deporteren deze mensen naar Afrika, waar de politie zijn alle zwarten en kan niet racistisch zijn – Ik maak geen grapje – ik kan niet deze neverending beschuldigingen van racisme niet langer staan, stuur deze mensen terug waar de autoriteiten, de verklaring officieren en politieagenten zijn zwart te aka Afrika.

Frans en Nederlands, in het Midden-maart en april is het jouw beurt om de schroef draaien in de doodskist van de NWO, hebben de Britten en de Amerikanen goed besloten, vrijheid en nationale waarden, nu moet je hetzelfde doen, ik smeek u: stem Lepen / Wilders en Fillon en doe vorm Centrum-rechts regeringen zoals in Denemarken het is de enige manier om de straten van geweld, aangewakkerd door de linksen, einde te maken. Al deze afrikanen moeten naar Afrika, waar de politie zijn zwart, dus als ze in opstand zullen ze worden geslagen door zwarte cops en er zullen geen racisme worden uitgezet – Ik maak geen grapje, Afrikaanse politie is berucht taai en omdat ze ‘ re alle zwarten zowel de relschoppers en de politie is er geen racisme: moet je echt deporteren ze daar in overleg met de Afrikaanse landen waar deze mensen vandaan komen, want als het probleem is dat we de blanken, de witte frans of Nederlands politieagenten, als de zwarten zijn zo goed, ze moeten hun eigen woorden te betalen en niet het gezicht van de zwarte politieagenten in de Afrikaanse staten. Ik maak geen grap. Ook Diane Abbott, beweerde ze vanochtend dat ze vreest blanke mannen, kan ze naar Afrika en blijf bij zwarte mannen als ze echt denkt dat de blanken zijn nog erger. Al deze anti-blanke mensen moeten de “echte” zwarte macht gezicht in Afrika, de zwarte staatsmacht en uiteindelijk klagen met de autoriteiten, alle zwarten, vanaf daar. Ik ben ziek van de anti-blanken, als ik ben ziek van iets. Zoals je kunt zien het Centrum-rechts alliantie werkt erg goed, stem Rechtse en doe het ook.

Dus, we zullen de VS, Denemarken, Hongarije hebben en als we ook toevoegen Nederland en Frankrijk het begint te kijken als een imperium. Een vriendelijke rechtse rijk in het Westen. Ik smeek u Nederlands en Frans stemmen Rechtse en vervolgens de alliantie Rutte-Wilders in Nederland en Fillon-Lepen in Frankrijk, net als Trump-Pence in de VS en Rasmussen Thulesen-Dahl in Denemarken plus Orban in Hongarije. Als ik zeg dat de Amerikaanse patriotten te steunen Lepen Ik lieg niet, ik geef je de link naar dit artikel Infowars en Alex Jones, de meest invloedrijke Amerikaanse omroep die de overwinning van Trump samen gemaakt met Breitbart – en ook samen met mij en andere rechtse en onafhankelijke internet editors – ook duwde Brexit en roept Lepen “Frankrijk Trump”, zelfs als je geen engels begrijp ik kan u verzekeren dat hij zegt goede dingen over Lepen.

Als voor de Lords in Groot-Brittannië, ik alsjeblieft, wat wil je de Brexit Bill terug te sturen naar het Lagerhuis voor? Lees Alan Greenspan’s voorspelling-informatie die de euro is voorbij link en het staat op instorten en de grote investeerders, en hij weet ze heel goed, het kopen van goud, moet u uw plicht doen en los-Brittannië uit de EU nu. Of je niet eens Greenspan, anders dan niet roesten Farage, Boris Johnson, Lord Lawson, me, Trump en Alex Jones vertrouwen? De werkelijke situatie is dat de EU aan het instorten is en ik ben blij dat Greenspan zegt duidelijk dat het aan de schuld van de eurozone, dus daarom is het niet voor Marine Le Pen of Geert Wilders ‘schuld, get over it. Of als je blokkeren Brexit en Groot-Brittannië blijft verstrikt met een instortende gebouw iedereen zal zeggen: het is jouw schuld en ze zullen gebeuren om waar te zijn en uiteindelijk zullen ze je veeg uit de Britse geschiedenis eens en voor altijd met al uw pruiken. By the way, hebben het Lagerhuis al gestemd en hebben al over nagedacht.

Franse politie zijn gefilmd op de vlucht voor gewapende bendes als rellen voort te zetten.

Bron: VIDEO: Franse politie Vlucht Armed Mob als week lang Parijs Rellen verspreid naar City Centre »Alex Jones ‘Infowars: Er is een oorlog voor je geest!

Beste Mark – Rutte – heb je gezien dat Amnesty International uw brief veroordeelde “Act normaal of te laten”?

Ten eerste, wat maakt Amnesty denken dat ze de anderen oordelen? Ten tweede maakt de alliantie met Wilders, zouden de linksen behandelen je hem wilt, of zoals Fortuyn of als Theo van Gogh, als ze konden …
Van Paola DISTILO op 18 februari 2017 • (0)

dutch-pm-tells-immigrants-and-8216
Mark Rutte en zijn brief

Gematigd rechts, moet centristische politici krijgen: de vijand is de links niet rechts, Hard rechts of extreem-rechts de manier waarop je het zegt.

Na de brief van Rutte aan de Nederlandse als een oproep tot integratie, Amnesty International veroordeelde het als walgelijk. Allereerst Amnesty is een communist joodse vereniging en wat doet ze denken dat ze de rol aan de anderen te beoordelen? Ze liegen over Syrië en zijn geïmpliceerd in de mensenhandel in de Middellandse Zee, de echte vijand is de marxistische joodse rijke mensen die de financiering van al deze verenigingen en proberen wanhopig het Centrum afgesplitst van het recht op massa-immigratie te leggen naar Europa, altijd ontkennen van de burgerlijke rechten voor de Palestijnen in hun Israël. Het is misschien moeilijk te slikken voor sommige mensen, maar de echte vijand is echt de Joden, het is zij, die het organiseren van de linker en het opleggen van een gevoel van schuld en gehoorzaamheid aan de niet-joden in de richting van de Joden, of op zijn minst proberen ze, ze zelfs zeggen dat Israël integratie kan niet worden gedaan want Israël is voor de Joden, voor het geval we opstaan en probeer ze opnieuw te doden, die, indien zij op gaan als dit, kan zelfs gebeuren.

Om alle geïntegreerd Arabieren in uw partij zeggen: we proberen om hem te praten – Wilders – duidelijk, we stoppen nieuwe immigratiegolven vrijgeven relatief weinig paspoorten aan veilige mensen repatriëren de illegalen en degenen die niet integreren in de maatschappij en het maken van nieuwe strenge wetten voor de Nederlandse nationaliteit te verkrijgen, is er geen behoefte aan een totaal verbod van een lijst van landen, maar het aantal zal zeer laag zijn, uiteraard de koran niet kan worden verboden, bovendien, als je de Koran in uw bibliotheek het doesn ‘ t zelfs betekenen dat je een moslim, je bent gewoon iemand met een rijke bibliotheek, ik bedoel, we worden geteeld mensen en we hebben geen boeken te verbieden, als ze gevoelige inhoud we ze in een specifieke afdeling voor wetenschappers of voor volwassenen alleen, maar we meestal hen niet verbieden, dat is niet onze cultuur; Bovendien, als het probleem is tolerantie en de rechten van vrouwen, de Talmoed is veel erger, zegt dat mensen die geen Joden zijn geen mensen ze “sprekende dieren” en ik zou graag willen weten hoeveel Joden geloven dat het echt, met name in Israël waar ze echt de Palestijnen als niet-mensen te behandelen en zeggen dat het schaamteloos, in Europa bevatten ze zich van hardop te zeggen dat; met Wilders het Centrum een overeenkomst, de Linkse moeten vinden, als ze konden, zouden ze u en de gematigde centristen als hem of als Theo van Gogh te behandelen, ze niet de kracht te geven, en aan de Joden, vertel hen dat ze moeten geven volledige burgerrechten aan de Palestijnen in Israël of oprotten uit Nederland, hun spel is voorbij.

Uitleggen aan de Arabieren van uw partij, zal er geen Koran verbieden, maar een enorm vertragen over immigratie en repatriëring van ongeschikte mensen. Of Holland stopt bestaande echt, net als Palestina. Ongeveer.

Wat ik bedoel is dat we duidelijk aan de joden, die de leiders van de linkse moet stellen, dat we niet heb geen erfzonde te boeten nemen van immigranten en als we het niet een fucking probleem van hen, moeten ze niet worden in staat zijn om geld in het. We hadden de oorspronkelijke zonde van Adam, maar dat werd gewassen door de doop, stoppen, dit is onze cultuur, dit is onze religie. Immers, kan het niet een probleem van de Joden en hun lid van de linkervleugel minions zijn als we slecht zijn en zal naar de hel gaan. Mogen zij denken over hun eigen zonden in plaats van na te denken over ons … Europa moeten we overlaten aan de westerlingen en voor de mensen die, zelfs als ze uit het buitenland komen, willen leven als westerlingen. We hebben al te veel mensen in gevaar brengen. God verlicht je geest Mark en de geest van Wilders en de liberale Arabieren de geesten … vergeef hem, hij bang te eindigen als Pim Foruyn, en soms zegt volslagen onzin, zoals een verbod op de Koran, na te denken over me die houden van cultuur en ik ben tegen censuur en nog steeds van hem steunen, want hij is zeker de minderjarige kwaad, en zijn van mening dat hij de strijd doorstaan na twee prominente moorden van rechts vleugelspelers – mooie plek in Nederland, zijn ze niet? – En hij is de enige die nam de taak van leider van een rechtse partij en lijkt niet om een gelukkig leven te leiden, terwijl andere politici hebben ook leuk, praat duidelijk met hem, hem te vergeven en het opzetten van een centrum-rechts regering.

Mark Zuckerberg’s obsessie met “gemeenschappen” is zeer joods, voor de Joden, die niet in Israel wonen de Joodse gemeenschap is hun “kleine staat”; wat als mijn gemeenschap is mijn Nation?

Van Paola DISTILO op 17 februari 2017 • (0)

Ik ben ziek van Zuckerberg, zijn brief is gewoon dom, hij wil de globalisering en een heleboel kleine microscopische gemeenschappen, om waarden te delen en elkaar helpen, enz .; wat als mijn gemeenschap is mijn Nation? Het probleem met Zuckerberg, waarvan de brief lijkt geschreven door Soros en verzonden naar hem te ondertekenen, is dat hij ook joodse en heeft een joodse non Israëlische perspectief gekregen. Voor de Joden die niet wonen in Israël hun kleine joodse gemeenschap is de staat, is het belangrijker dan de staat, de staat dat is onvermijdelijk, tenzij het gaat om Israël, de State of the goym, in Frankrijk François Fillon, de kandidaat van de lefty rechters proberen om illegaal afschrikken de race en God verlichten de Franse over hem en over de rechters … nou ja, hij vocht duidelijk tegen waardoor Franse Joden om te wonen dicht in hun eigen gemeenschap tot het punt dat ze een andere samenleving hadden gevormd, met andere regels, in het bijzonder over “casher” ritueel geslacht vlees, nu het antwoord van de Joden is: sluit jezelf in een kleine gemeenschap ook, laten we elimineren de Nation en vormen een veel kleine microscopische gemeenschappen op het model van de joodse getto en afschaffing van de natie en doe de globalisering, waarbij toch de Joden zijn oververtegenwoordigd op de top van het. Maar de Fransen of de Italianen of de Britten zijn nationalistische, wat als mijn gemeenschap is mijn Nation? Je bent een “fascist”, de gemeenschap heeft te weinig en militaire impotent te zijn: het heeft nog om de ballen naar de NWO breken. Nee, bedankt Mark. Ik zal mijn volk niet in de plaats met een kleine machteloze gemeenschap plus de niet italiaanse NWO, noch ik denk dat de Franse of de Duitsers of de Britten zal het doen. De joodse gemeenschap is klein, omdat de Joden zijn een klein aantal, onze christelijke naties zijn groot omdat wij westerse christenen zijn een stuk. Je hebt het getto, ik heb Italië of de Franse Frankrijk, of de Britten Brittannië etc. Of, op een grotere schaal, de westerlingen het Westen.

In deze boze Zuckerberg project is er een geglobaliseerde wereld met heel wat kruimels van weinig microscopisch kleine gemeenschappen, maar geen volk, omdat de Nation’s het leger en de politie kreeg zich te verzetten tegen de wil van de NWO voor het geval dat de wetten van de NWO, antidemocratische altijd even in het geval van de EU, worden tegengewerkt door de burgers. De gemeenschap is vaak wat de moderne mensen weglopen, is het de buren die zeggen dat de dochter van de bakker gaat rond in een minirok en verandert vriendje te vaak, het kan beschermend zijn, maar meer dan twintig het is goed voor de familiebijeenkomsten met Kerstmis, mensen zoals de grote steden en hun happy “vrij van het oordeel van de gemeenschap” het leven, maar deze grote steden zijn niet gelukkig leven grote steden van de afgelopen dertig / veertig jaar niet meer als gevolg van Afrikaanse en Aziatische massa-immigratie, dat is waarom we willen om het te stoppen , omdat het ons dwingt te veel in ons kleiner en kleinere gemeenschappen, en we voelen ons verstikt, moeten onze community de Staat-natie te zijn, mensen moeten niet in te voeren, mogen niet worden toegestaan om zonder onze toestemming in te voeren of als ze niet passen in en als ze niet passen in na gingen ze moeten worden uitgezet. Dus kunnen we terug onze steden te nemen.

Het is een signaal van de ware aard van deze NWO dat de supporters allemaal miljardairs met de mega ommuurde eigenschappen, dat ze niet willen delen met iedereen, zo niet hun strenge vrienden. Ze willen niet om rond te wandelen in de stad, heb je Parijs gezien? Wat zijn de Franse wachten voor de stemming LePen – of Wilders in Holland?? Ik wil dat de soevereine natie. Dat is mijn gemeenschap / ies: Italië-Europe-the West.

Beste Nederlanders,

ik kan geen Nederlands spreken en ik gebruikte een transaltor om te proberen en te communiceren met je, we proberen het opzetten van een goede golf van centrum rechtse regeringen in heel Europa en het Westen dat, terwijl de bescherming van vreedzame reguliere immigranten, te repatriëren de illegalen en het probleem-makers, denken dat het Westen een veilige plaats voor westerlingen en mensen die kunnen genieten van de westerse manier van leven moet zijn. Ik bedoel niet te accepteren homo huwelijken, maar ik ook bedoel niet accepteren van sharia-patrouilles.
Na een zorgvuldige analyse hebben we op het punt om te stellen firmy dat het probleem is niet de juiste bereikt, het echte probleem is het over, dus het ondersteunen van centrum-rechtse regeringen in heel Europa en niet het centrum-links.

Wees voorzichtig voordat ze na de Linker, hebben de linksen westelijke ambients vernietigd met het excuus van het antiracisme veel te lang. Wilders en bepaalde Rechtse politici lijkt misschien overdreven, maar ze zijn onder stress, bedenk dan dat Fortuyn werd neergeschoten, Het is gemakkelijk gespannen en nerveus in deze consditions te krijgen, maar de westerse cultuur en de westerse manier van leven moet worden preserevd en hersteld en de enige manier is de politieke alliantie Centrum-rechts. Wees voorzichtig, want je kiest. Kies ook.

3d2b2b7e00000578-0-image-a-38_1487172292794

Beste Mark, het is tijd dat je gaan met Wilders,

zet je kaarten op tafel en dicteren de voorwaarden van de alliantie, Geert Wilders is “overdreven”, maar in een coalitie gov. hij zou slechts 30% van wat hij wil en dat 30% kunt u het ook willen. Bewerk
Van Paola DISTILO op 16 februari 2017 • (0)

Mark Rutte praat met Geert Wilders.
Het probleem met Wilders is dat hij andere geluiden overdreven dan Marokkaans-obsessieve en ik begrijp dat Rutte niet wil een regering te vormen met hem, maar slechts tot een bepaald punt. In Nederland moet de vestiging niet bagatelliseren de illegale immigratie, de lefty open grenzen gekte en het gebrek aan integratie van sommige immigranten, betekent dit dat, ja, natuurlijk Rutte kan een alliantie met Wilders te maken, en de liberale moslims, die in zijn partij kan een olijftak aanbieden, niet voor Wilders, maar ook voor Nederland, zijn er echte problemen met niet-geassimileerde moslims, die niet assimileren voor hun eigen beslissing en dit is iets dat liberale anti-burqa moslims meestal duidelijk te zeggen, nog duidelijker dan sommige christenen of geboren westerlingen, hoewel Wilders klinkt overdreven, zijn er echte problemen, en deze problemen kunnen met een alliantie worden aangepakt, waar wat gegeven is en wat niet gegeven op tafel wordt gelegd voor de vorming van de regering duidelijk, Wilders ‘Nederland kan en mag niet langer genegeerd, in een coalitieregering in het einde, zou hij niet alles wat hij wil, maar misschien een 30% en 30% kan zijn dezelfde dingen Rutte en zijn eigen partij al met eens. Geef niet in een centrum-linkse regering, probeer dan een centrum-rechts. Het zal gezond voor Holland zijn, kan Nederland niet doorgaan accepteren van buitenlanders die geen liefde, noch respect voor de Nederlandse cultuur. Een beetje van Wilders in de regering zou stabiliseren en evenwicht van de situatie. De toestand van de alliantie kan zijn dat Rutte blijft PM zelfs als Wilders neemt persoonlijk meer stemmen, omdat de andere bondgenoten dit wilt, is dit de politiek en dat is democratie.

Postscriptum

In Denemarken hebben ze het gedaan en het lijkt te werken.

Geert Wilders, een eurosceptische, anti-immigratie fan van Trump, en zijn Partij voor de Vrijheid heeft ertoe geleid dat in de opiniepeilingen voor het grootste deel van de afgelopen twee jaar in de aanloop naar de verkiezingen 15 maart.

Internationale pers het meer en meer sympathie voor Wilders ..Link

Dus Geert Wilders is niet zo gek,

moet Mark Rutte een alliantie overwegen met hem, ok dit artikel gaat over Zweden, maar het lijkt erop dat wat Wilders zegt- Zweedse Electricity Company trekt zich terug uit Multicultureel Malmo Onder verwijzing naar “Security Risk” »Alex Jones ‘Infowars bewerken

130217malmo
Van Paola DISTILO op 13 februari 2017 • (0)

Moslim misdadigers in Malmoe, het is gewoon verkeerd om te gaan en neem ze en breng ze naar Zweden.
Ondraaglijk moslim bendes in Zweden, zelfs niet de elektriciteit bedrijf wil te maken hebben met hen en liet Malmoe: al deze misdadigers moeten worden gearresteerd of gedeporteerd, de Linkse verdient het gewoon om te verdwijnen. Ik denk over Wilders in Nederland, mag hij niet zo gek na al, kan Rutte een alliantie met hem te overwegen. Als er beleefd moslims zij mogen niet worden aangeraakt, maar al deze misdadigers moeten buiten Europa. Of gearresteerd samen met hun witte linkse supporters.

Stad berucht voor islamitische getto’s en stijgende criminaliteit.

Dit is groot, dat de electriciteit bedrijf niet wil om daar te werken.

Link 

Ok het is een mini-poll, maar gezien het feit dat de politie meestal niet hun politieke mening te geven … we kunnen ons voorstellen:

Increased security in Amsterdam following Brussels attacks

epa05225947 Dutch police officers patrol at the Central Station in Amsterdam, The Netherlands, 22 March 2016. The increased security comes in the wake of the explosions in Brussels, following terror attacks at Brussels airport and on the metro system which claimed multiple lives and injured many others. EPA/REMKO DE WAAL

60% van de Nederlandse Politie Officieren willen stemmen voor Wilders.

Ik zou hen vertrouwen. Het duo Wilders-Baudet mag Nederland te herstellen. Bewerk
Van Paola DISTILO op 4 februari 2017 • (9)
Verhoogde veiligheid in Amsterdam na Brussel-aanvallen
Volgens een mini-enquête 60% van de nederlandse politie zal Wilders stemmen. Het kan wel.
Ik zou de nederlandse politie vertrouwt erover, is er een mini-enquête over het voornemen van de stemming binnen de politie die partij van Geert Wilders geeft bij een 60% de voorkeur, kunnen veel politiemensen niet willen en de echte percentage, tussen de politie zeggen kan zelfs meer zijn. De situatie in Europa werd gestoord door de vluchtelingencrisis en open grenzen, veel Nederlanders maken geen fout en geen geheim in het bewonderen van de Brexit Groot-Brittannië, werd Holland gebruikt om een zeer hoge levensstandaard country en nu deze standaard zijn, ongeacht wat de links en Rutte zeggen, het is niet aan de orde was verminderd. Rutte zelf praat over immigranten die gewoon niet willen integreren in de Nederlandse samenleving, maak een ophef over zwarte Pete en dan gooien nesten in de straten, en het is niet alleen dat: de lange lijst van de EU uitgeroepen tot “mensenrechten” blokken te veel de rechtvaardigheid job en deportatie, rijk of in ieder geval goed geïntegreerde niet blanke Nederlanders belijden hun verleiding om te stemmen voor Wilders. Het is duidelijk dat zijn degenen die het gemaakt heeft en niet bang voor deportatie ze niet willen nieuwkomers, maar op een gegeven moment een land moet werken, kun je niet te veel mensen in Rotterdam pakken. Ik wil graag Geert om te winnen en om premier te zijn, hoewel ik zijn pro-Israël-beleid niet kan staan en ik blijf bij mijn pro Palestina positie; maar we kunnen niet in Europa denken altijd over Israël, Palestina en het Midden-Oosten beschadigen, moet Europa de Europese manier niet als een derde wereld land te werken.

The Police officieren en soldaten die PVV mag stemmen kan meer dan de aangegeven Ones en het taboe is gebroken. Een niet blanke Nederlanders die zich over het voornemen opengesteld voor rechtse stem zei hij houdt niet van de EU, ze kunnen zeggen wat ze willen, maar hij was in het leger en hij zag soldaten voorwenden om te schieten tijdens de exercitations omdat ze opraken van kogels en de overheid hen niet te kopen. Veel mensen willen rechtse draaien, persoonlijk als je ziet dat Wilders moet lopen beschermd door de beveiliging, en kan zijn vrouw te ontmoeten slechts één keer per week in een geheime locatie moet je ruiken dat de linker teveel onze vrijheid al heeft beschadigd, we niet moeten laten hen zo ver te gaan. Ik hoop dat hij wint, naar een ander taboe te doorbreken en Europa richting te veranderen van “de waarden van de EU” No kogels voor het leger, immigranten, grote waarden. Ze zijn een stelletje losers. Beter stemmen rechts, dan kunt u Nederlands doe het echt.

mrwilders
Geert Wilders
Ik kan niet zeggen dat ik hem graag honderd procent, maar ik kan geen andere keuze te zien. Voordat we opraken van kogels volledig. Immers, hij is de enige die de moed hebben om over te gaan tot op dit punt had. Met kogelvrije vest en met bodyguards en met een gebroken beneden gezinsleven.

De Leftists kan niet maken het illegaal om Rechter zijn. Om ervoor te zorgen rechtse partijen te winnen over de hele West echte democratie kan herstellen en geven ons de volledige vrijheid van meningsuiting en omver te werpen de lefty corporatie NWO.

Postscriptum

De lezer Michael in het commentaar bestuur vraagt me de bron van de poll, goed is het, zoals ik het noemde, een mini-enquête in één station, vond ik het stuk van de informatie hier. Ik kan me voorstellen, met name na deze zomer dat in de politie en in het leger van het percentage van Rechtse kiezers moet veel hoger zijn, maar meestal politieagenten niet hun politieke opvattingen exernate …

Link

Fillon is terug en dat is een goede zaak.

Speech Macron in Lyon was niet slecht na alles, maar hij heeft geen Party achter hem en geen geschreven programma, Lepen is sterk, maar de anderen kunnen een coalitie te maken tegen haar zoals gewoonlijk. Het oog op de Franse verkiezingen dat de EU vanaf het continent kan annuleren. Hopelijk. Bewerk
Van Paola DISTILO op 6 februari 2017 • (0)
Presidentielle-2017-Fillon-candidat-gagnant-face-le-pen totalitaire
brexitlepen
Professor Mark Blyth, universiteitshoogleraar van de economische en politieke wetenschappen die de relatie tussen economie en politiek bestudeert voorspelde dat de Franse verkiezingen de EU dicht zal doen voor het Brexit procedure zelfs klaar is. De theorie is gebaseerd op het feit dat zowel Marine Le Pen en François Fillon zijn sterk en zal komen op de laatste bocht, zal de linksen Fillon stemmen om Lepen blokkeren, maar Fillon is een rechtse kandidaat ook een Thatcher, en de EU gewonnen ‘ t overleven Thatcher in een belangrijke natie als Frankrijk. Heel even leek dingen te veranderen, omdat een rechter een bestand geopend tegen Fillon voor het werk dat hij zijn vrouw officieel gaf en hoewel alle papieren in orde zijn, heeft de vrouw niet echt lijken te hebben gewerkt, hier de derde kandidaat Emmanuel Macron komt naar Fillon de tweede plaats in de race te nemen. Het Franse systeem is anders dan de anderen, hoe is het mogelijk dat ofwel Fillon een Thatcher zal winnen of het tegenovergestelde, een voormalige socialist die lijkt te houden, zo veel als hij kan, de EU?

Door haar, haar ladyship, Milady Marine, in Frankrijk denken ze dat Marine Le Pen de laatste fase zal bereiken, maar dan is de rest van het land zal verenigen achter iedereen die tegen haar in het laatste eindstemming. Dus, als Marine is tegen Fillon, moet Fillon winnen, als Marine is tegen Macron, Macron, wie is het tegenovergestelde van Fillon, zou moeten winnen; eigenlijk, je hoort gelukkig te zijn als je de vijand van Lepen in slotfase bent: het is de anti FN paniek die de laatste stormloop van de verkiezingen in Frankrijk beslist en dat is al heel vreemd, want een Thatcher of leftwinger kan win alleen vanwege de identiteit van hun vijand niet omwille van hun eigen land. Als de Franse lees mijn website zal ik hen vertellen: stemmen die je wilt, maar we opnieuw niet gechoqueerd als je Lepen stemmen, ik bedoel Fillon en Macron zijn heel verschillend, en Fillon kiezers moeten logischerwijs kiezen Lepen meer dan Macron, in ieder geval noch ik, noch vele andere rechtse europeanen zijn “bang” van de Marine, ze heeft veel fans, dus stem die u wilt, lieve Frans ook zonder Lepen veroorzaakte paniek. speech Macron in Lyon was vrij evenwichtig wees hij erop dat hij la laïcité, de wereldlijk kostuums in het openbare leven in Frankrijk zou verdedigen, maar dat is niet het punt, hebben de rechters al keerde de burkini verbod en de socialisten als Valls kon niet echt verdedigen wereldlijk identiteit van frans het openbare leven, want als ze proberen ze worden geblokkeerd door de rechters en door de voorstanders van de mensenrechten, oplossing Lepen’s: we stoppen met het nemen van immigranten en repatriëring van de illegale degenen dus we redden de laïcité door het houden van de feitelijke etnische en culturele identiteit Frankrijk dominant en dominant zal betekenen meerderheid van de blanke christenen, een beetje geneigd om atheïsme, of twijfels te pronken, maar niet te veel, de typische half christelijke half atheïst witte fransman, christelijke het licht weg, voornamelijk omdat hij wil meer plezier dan de zelfstandige naamwoorden zijn vriendin zou toestaan zo vertelt hij haar: “ik geloof niet in om het even wat” van laten we zeggen 18 tot veertig. Het is gewoon voor de seks of voor een beetje plezier, als ze kinderen hebben gaan ze terug hen doop en meestal proberen om een kamer in een college gerund door de gehate zelfstandige naamwoorden voor de dochter te boeken. Dat is echt Frankrijk en de islam is een beetje verstoren het. De moslims kunnen gewoon niet cool te zijn, en het ding van het multiculturalisme wordt te snel gereden voor onze smaak, riskeren we niet in staat zijn om het te stoppen. Daarom Lepen de oplossing is. Simon Heffer van de Telegraaf, één van de Telegraph columnisten in de groep “I Like” in werkelijkheid niet waarderen ofwel Marine of Macron en schreef dat Fillon echt van de situatie zou kunnen redden, wordt Macron gezien als wezenloos, heeft hij niet kreeg de Party achter hem en gaf zijn eerste toespraak voor de verkiezingscampagne zonder schriftelijke politiek programma met de ondertekening te hebben voorbereid. En er is een ander punt: de rechters. In Italië hadden we de indruk dat de rechters geprobeerd om de politici die een agenda tegen globalisering en privatiseringen had te blokkeren, wat Macron zegt klinkt misschien ok, maar als hij de globalistische agenda breekt, zal het gerechtelijk systeem laat hem in vrede? Of laat het hem in stukken? Lepen is zeer gebruikt om te worden aangevallen en tot nu is ze verzette, ze is Steely, kan ze haar agenda echt leveren op dit punt als ze middelen om haar zouden ze het al hebben gedaan blokkeren gehad. Ik zie niet in Macron voorzitter hij is te jong politiek en het is te vroeg. Ik ben ook blij dat Fillon stond de grond, ik hou niet van als de rechters proberen om de weg vrij te maken voor iemand die gericht zijn op de anti globalisering politici in Italië hadden we een slechte experience hebben de Italiaanse rechters liet ons met de PCI oud-leden, de communisten uit de metafoor, en dan alleen Berlusconi en Fini, die een neofascistische was, aan de andere kant. Berlusconi won omdat hij een alliantie met Fini ging vervolgens bedelen de rabbijn van Rome om te accepteren dat Fini publiekelijk zou verontschuldigen en hem kosher verklaren, die koopje de rabbijn van Rome toch geaccepteerd. De rechters hebben geprobeerd om ze neer te halen, maar op dat moment waren ze te sterk: een verkoper, een fascist en een rabbijn, met een beetje hulp van een noordelijke afscheidingsbeweging, zelfs zij kon het niet maken: het leek alsof de Brancaleone Armée, maar het won .. Laten we eens kijken wat er gebeurt in Frankrijk. Ik heb respect voor Fillon maar ik steun Marine, ze is al moeilijk genoeg om haar beloften echt te leveren en de Linker heeft niets aan haar te blokkeren omdat ze al hebben geprobeerd en mislukt. Ze is de vrouwelijke Trump. Nog harder en meer politiek bedreven. De EU, zowel met Lepen en Fillon, wordt gezegd dat het voorbij is, met of zonder Brexit dat in ieder geval zal happen.presidentielle-2017-Fillon-candidat-gagnant-face-le-penIf u deze enquête te overwegen, hebben de rechters verstoord de situatie, na deze, om te proberen Macron, het lid van de linkervleugel kandidaat duwen.

Freeword and Friends Paris

La vraie France triomphera.

%d bloggers like this: